HVAD ER VIDEO SPOTS?

Video Spots er en god måde at skabe dynamik på din hjemmeside. Med Video Spots kan du fortælle dine kunder om et specifikt produkt, event eller en ydelse. Endnu en fordel ved MYFILMs Video Spots er prisen, nu kan du markedsfører din virksomhed mere dynamisk, og til et mindre budget end du hidtil har oplevet ved de traditionelle medier, så som radiospots og avis annoncering. Bruger du også dine spots på de sociale medier, kan du lave en mere målrettet markedsføring, så du kun bruger penge på de kunder, som vil købe dit produkt.

Vi har 48 timers levering på alle vores MYFILM produktioner, så der er plads til spontanitet.

Vi kommer gerne ud i din virksomhed og filmer spottene, men det bedste resultat kommer, hvis vi kan få produkterne ind i vores studie, så vi har 100% styr på miljø og lys.

 

SPOT 1000

1.000,- pr. stk.

Spottet er bygget op af 1 indstilling. Dvs. 1 produkt med 1 panorering over produktet, samt musik til web og messebrug. Vi tilføjer den tekst du ønsker på spottet, så du kan få dit budskab ud.

Startpakken indeholder 3 Video Spots dvs. 3 individuelle film. Ønsker man flere Video Spots produceret samme dag, koster de 1.000,- ekskl. moms pr. ekstra tilvalgte spot.

3.000,- ekskl. moms

 

SPOT 2500

2.500,- pr. stk.

Med Video Spot 2 får du 1 film som indeholder 3 indstillinger. Dvs. 1 produkt med 3 forskellige vinkler. Du får endvidere musik til web og messebrug. Vi implementere din ønskede tekst i spottet så dit budskab kommer tydligt ud til din målgruppe.

2500,- ekskl. moms