HVORDAN FÅR JEG EN MYFILM?

 

Hvad er fremgangsmåden?

 1. Du ligger en ordrer hos os ved at udfylde skemaet nederst på siden, eller ringe til os på. tlf. 61 65 03 82

 2. Du udformer en tekst på max. 120 ord, som du ønsker skal siges i filmen. Sender den til os sammen med firmaets logo i farverkoden RGB og filformat .PNG samt navnet på repræsentanten der skal interviewes til emailadressen grafik@myfilm.dk.

 3. Du får en ordrerbekræftigelse samt en huskeliste tilsendt på email. Følg alle trin på huskelisten inden optagelserne.

 4. MYFILM kommer på det aftalte tidspunkt og sted. Vi medbringer ALT film udstyr samt en teleprompter. (En skærm foran kameraet så du kan læse den tekst op som du har sendt til os)

 5. 48 timer efter optagelserne har du en færdig film.

 

HUSKELISTEN

 1. Fremsendelse af tekst på max 120 ord samt logo som PNG og navn og titel på personen som skal interviewes til grafik@MYFILM.dk senest dagen inden optagelse 

 2. Læse korrektur på din tekst inden optagelse.

 3. Tøj må ikke indeholde små tern eller små striber da dette kan give det vi kalder for moire (det vil sige flimmer i filmen) 

 4. Sørg for at du møder op, som du ønsker at en repræsentant for din virksomhed skal og bør se ud. (tænk over dit tøjvalg og din frisure) 

 5. Vi har pudder med til skinnende næser, men er du allergisk over for sminke, så medbring dit eget eller informere os om det.

 6. Grundet datalovgivningen, skal du som virksomhed huske at have styr på samtykkeerklæring med alle dem som deltager i videoen.