Multicam i MYFILM PRO

LIVE STREAMNING, MULTIKAMERAPRODUKTION OG LED STORSKÆRM

 

Vi kan nu hos MYFILM PRO tilbyde live streamning, Multikameraproduktion og LED storskærm på 15m2.

Live streamning kan bruges til at formidle et event, politisk møde eller lignende ud til borgere som ikke kan være til stede mens det sker. Hvad end de sidder på Manhattan, København eller Nordborg.

Ved live streamning skal kunden stå for internetforbindelse, hastigheden vil variere alt efter hvilken opløsning man ønsker at streame.

Med multikamerasetuppet kan vi lave alt fra konferencer, koncerter, politiske debatter, events, møder osv.
Med vores robotkamera som kan styres fra samme pult, kan vi lave et livemix som kan livestreames, eller optage det så det kan offentliggøres på et senere tidspunkt.
Der skal være 220v til stede til vores udstyr ved multikamerasproduktioner

Med vores 15m2 store udendøres/indendøres LED skærm kan vi vise alt fra fodboldkampen til konferencen. Vores skærme er skalerbare, hvilket giver uanede muligheder for at lave lige den skærmtype som man ønsker. De bliver ofte brugt til banner reklamer til messer og koncerter, eller effektskærm til koncerter og teaterforestillinger. Skærmen er enorm lysstærk, så den står skarpt også i dagslys. Ved udlejning af storskærm skal der stilles 3x32 amp. til rådighed.

 Da der sjældent er 2 jobs som er ens og der findes et hav af muligheder og løsninger, derfor foretrækker vi en personlig kontakt med kunden inden vi prissætter projekt, så vi kan finde den rigtige løsning til den rigtige pris.