Vil du gerne fremstå professionel?

“VI ER VISUELLE NØRDER TIL FINGERSPIDSERNE”

Hvis din virksomhed skal fremstå professionel, er det vigtigt at have at dygtigt team bag sig. Hos MYFILM får du uddannet fagfolk, som guider dig trykt igennem hele processen. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og har forstået vigtigheden af at lytte til vores kunders ønsker. Vi er dog fagfolk, så vi deler selvfølgelig også ud af vores mange års erfaring inden for filmproduktion, og laver de nødvendige korrigeringer i forhold til ønsker og budskab, for at slutresultatet skal stå skarpt og kommunikativt.

Vi er visuelle nørder til fingerspidserne og elsker udstyr og skæve vinkler, så vi kan klare de fleste opgaver inhouse, men skulle du udfordrer os, har vi helt sikkert en i netværket som kan hjælpe.

Med kontore i Sønderborg og Aabenraa er vi altid tæt på din virksomhed, og står klar til at hjælpe dig hele vejen med dit næste filmprojekt.

 
 
Screenshot+2019-08-30+at+14.45.57.jpg

REKLAMEFILM

En god reklamefilm fremhæver produkternes egenskaber, og indeholder glade og simple budskaber, med et tvist af humor som taler til forbrugerne i øjenhøjde. En god reklame er en reklame som modtagerne kan relatere til.

 
Sk%C3%A6rmbillede+2019-08-30+kl.+13.01.42.jpg

VIRKSOMHEDSPROFIL

Med en virksomhedsprofil fra MYFILM PRO, skaber du et troværdigt link til dine kunder. Samtidig nedbryder du den mentale autoritære barierer, som mange nye kunder lider af inden de har skabt den første kontakt.

 
Screenshot+2019-08-30+at+14.50.59.jpg

INFORMATIONSVIDEO

Fortæl om dit projekt eller et vigtigt budskab.

Med en informationsvideo fra MYFILM PRO er du garanteret en film som rammer den ønskede stemning og følelse.

 
Screenshot+2019-08-30+at+14.32.31.jpg

Video til events

/storskærm

Vi liveklipper, optager, streamer eller sender et livesignal til vores 15m2 store LED skærm til områdets skarpeste priser

 
Screenshot+2019-08-30+at+14.38.38.jpg

drone video & foto

Vi skaber et eksklusivt udtryk og mulighederne er mange, når vi slipper vores drone løs.

Vi er godkendt til kommerciel droneflyvning og har mange års erfaring.