MYFILM er et dynamisk koncept, som giver din virksomhed større synlighed og dermed et større antal konverteringer.

 

Med MYFILM kan virksomheder nemt, hurtigt og billigt få lavet video annoncer til et specifikt event, udsalg, månedens menu eller tegne en professionel profil af virksomheden. MYFILM tilbyder en total pakkeløsning til din næste videoproduktion, med faste lave priser og dag til dag levering. Vi har skræddersyet et meget fleksible koncept, der gør det muligt at lave film til alle størrelser af virksomheder.

Hos MYFILM har vi over 9 års erfaring i filmbranchen, og vores ekstremt dygtige og kreative team er klar til skabe større opmærksomhed for dig og din virksomhed.

 
 
02Forside00.png

Video spots

Små video spots til din daglige markedsførring. Din virksomhed vil fremstå dynamisk, professionel og du vil altid være i dine kunders erindring. Vi anbefaler 2-4 spots i måneden.

Priser fra 1.000,- ekskl. moms.

 
02Forside01.png

Video banner

Video banner skaber det første indtryk på din en hjemmeside eller din Facebook side. Med et videobanner har du mulighed for at vise flere produkter, samt video har en støre positiv effekt i forhold til billeder og tekst.

Priser fra 2.500,- ekskl. moms.

 
02Forside02.png

REKRUTTERINGS FILM

Fakta er at folk husker 80% af det de ser og kun 20% af det de læser. Med en rekrutteringsfilm gør du din virksomhed interessant og skiller sig ud fra de utallige andre jobopslag.

 
02Forside03.png

Profilfilm

Vi har skabt en ny filmløsning som gør at nu kan du nemt og hurtigt sammensætte din næste filmproduktion, og inden for få minutter have klarhed over budget og omfang.